Sivut

29. syyskuuta 2010

..ja sitten tää tekis tän ja sitten tää tekis ton..

Vapaata, eikä aikomustakaan hoitaa muutamaa tekemätöntä kouluhommaa. Priorisoin, eli laitoin vyyhille langan, joka Ainolla jäi kesken. Värjään sen ja otan matkaan reissuun viikonlopuksi. Koiranputkisukat houkuttelee. Muutenkin on paljon ohjeita ja ideoita, mutta kukas antaisi minulle muutaat ylimääräiset kädet neulomaan tai mieluummin hoitamaan aa:ta, eli arkisia asioita.

Eilen tein vetoketjullisen lankapussukan, jossa neulomukset kulkee kätsysti matkassa. Noita voisi tehdä lisää, tuommoisia koiraturvallisia versioita. Kankaat ja vetskarit on kaikki spr:n kontista.



Ja katso -se pyörii sittenkin! Minun rukkirakas! Möykkyjähän siellä on ja kertaamaton matsku on vielä puutikun ympärillä eikä kerrattuna, mutta kuitenkin.

Ja sitten vielä tämä projekti. Aino sai kotoaan mukaan tuommoisen turvapeiton, vanhan villapaidan. Koiravauva tykkää kovasti retuuttaa sitä pitkin kämppää ja nukkua sen päällä. Tuunailen sitä vähän, ratkon sielä ja täälä, virkkailen ja yhistän, päättelen. Että siitä tulisi ihan oma unirätti. Sen kanssa on varmasti turvallisempaa perjantaina matkustaa ihan ensimmäistä kertaa junassa.

2. syyskuuta 2010

tuonne menen kyllä varmasti!




Lauantaina syyskuun 18. päivä vietetään kansainvälistä Spinning in Public -päivää, eli suomeksi julkikehruupäivää.

Kehräätkö? Ota rukkisi tai värttinäsi mukaan ja tule tekemään lankaa. Ei ole väliä oletko vasta-alkaja tai konkari, kaikki mukaan.

Vai oletko vasta miettinyt kehräämistä? Tule katsomaan miten lanka syntyy ja kuulemaan miten pääset harrastuksessa alkuun.

Oulussa SIP-päivää vietetään Lumoava Lanka-putiikissa, Pakkahuoneenkatu 17, kello 10-15.

Tervetuloa!




Neuovan Nartun blogista löysin tällaisen julkikutsun, jota vapaasti saapi levittää. Aion kyllä mennä ihmettelemään, sillä löytyy karstatut villat ja löytyy rukki. Lankaa vaan ei vielä synny.